Auriculoteràpia
Auriculo Mataró

 

Auriculoteràpia

Acupuntura a l'orella

 

Tractaments sense dolor

 

Auriculoterapia Mataró

 

La Auriculoteràpia és una tècnica reflexoterápica que utilitza el pavelló auricular amb una finalitat diagnòstica i terapèutica .

 

Al llarg de la història tenim múltiples referències al tractament de diferents patologies mitjançant el pavelló auricular, i inspirat en els principis tradicionals xinesos , els processos que tenen lloc a l'orella .

 

A l'orella apareix una imatge representada que correspondria a la d'un fetus en l'úter matern a terme . En base a això , es pot afirmar que hi ha un punt auricular reflex per a cada zona o estructura corporal . Aquí cal destacar que això només és demostrable en situació de malaltia . En una persona sana , l'aurícula no presentarà cap molèstia ni dolor a l'exploració , així com cap tipus d'alteració . Però n'hi ha prou amb que l'organisme presenti un desequilibri fisiològic perquè l'orella que abans era " muda" i insensible a la pressió , justificant immediatament dolor , fins i tot a la mínima fricció. .

 

Aquests punts reflexos auriculars que apareixen en situació de malaltia es poden detectar fàcilment per diferents mitjans , com la inspecció visual o la pressió amb el palpador , i es poden tractar de la mateixa manera , produint efectes a distància de millora o desaparició dels símptomes que mostra el pacient .

 

La Auriculoteràpia pot usar-se com a tractament únic o complementari a un altre tipus de teràpies. La seva indicació principal és el tractament del dolor, tant agut com crònic, encara que també pot usar-se per tractar tant disfuncions orgàniques com funcionals així com per a trastorns psíquics. Pot tractar cefalees, dolors articulars i musculars, odontalgias, trastorns digestius com gastràlgies, nàusees i vòmits, trastorns intestinals com diarrea o restrenyiment, problemes menstruals, ansietat, nerviosisme, insomni, etc.

contractura mataró
adelgazar mataró
dejar de fumar mataró

Tractaments:

 

Lumbalgies

Ciàtica

Cervicals

Lesions Articulars

Alergies

Migranya

Insomni

Asma

Transtorns grastrointestinals

Ansietat

Estres

Depressió

 

Vols perdre pes sense ansietat?

l'auriculoteràpia t'ajudarà

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixar de fumar?

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com