Estiraments musculars

Estiraments cadenes musculars

estiraments mataró
cadenas musculares mataró

És un mètode que busca estirar la musculatura d'una manera global, amable i acurada generant més BENESTAR que amplitud de moviment.

 

El resultat que aconsegueix és estirar la musculatura postural més profunda del teu cos aconseguint deixar anar "nusos" musculars en zones que habitualment causen molèsties.

Els resultats no són previsibles, però els que han experimentat aquest mètode manifesten millores dispars: des de canvis en la seva esquena, rotacions de maluc, beneficis en els seus peus, respiració, to muscular, equilibri, etc ... el comú i paradoxal és que el han aconseguit sense buscar-lo.

 

En Estiraments de Cadenes musculars (ECM) tenim com a propòsit alliberar el nostre cos de tensions que són clarament excessives i innecessàries. Aquestes tensions produeixen bloquejos en el nostre organisme. L'abús de reforçament muscular es converteix en fixador d'aquestes tensions i ECM poden ajudar-nos a regular-los.

 

Actuem sobre cadenes musculars que es troben més sobrecarregades amb un estirament suau, sostingut i conscient, cadascú respecta els seus propis límits i treballa al seu ritme.

La sensació d'alliberament corporal, expansió de la consciència i calma mental després de la pràctica són algunes de les sensacions que s'experimenten. Ofereixen grans millores en la majoria de les lesions de l'aparell locomotor, són una excel·lent eina per reduir les conseqüències de l'estrès, ajuden a millorar la nostra postura i la qualitat del moviment, tenen un gran utilitat en la prevenció de lesions i també poden ajudar-nos a alliberar bloquejos emocionals, contribuint a recuperar la capacitat de sentir plenament el cos.

 

Els nostres músculs no actuen per separat, ho fan en grups o famílies, solidaritzant uns amb altres en recerca dels seus objectius, com pot ser el moviment ... per això el nom de Cadenes Musculars.

 

Es tracta més de permetre que de forçar, al cos si se li permet troba la seva pròpia AUTOREGULACIÓ.

Jon Ayucar, terapeuta Psico-corporal en APCI amb Angel Bonet. Estic format en aquesta tècnica de Treball Corporal creada per Jorge Ramón Gomáriz.

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com