Serveis
Ioga Mataró

Ioga

 

El Ioga no és un mite antic enterrat en l’oblit. És el regal i l’herència més valuosa del present. És la necessitat d’avui i la cultura del demà.

 

El ioga és la veritable ciència de la vida, és per això que hauria d’estar incorporada a la vida diària. Treballa tots els aspectes de la persona: el físic, vital, mental, emocional, psíquic i espiritual. "Swami Satyananda Saraswati"

 

Par biomagnetico mataró

Par Biomagnètic

 

És una tècnica descoberta pel Dr. Isaac Goiz Durán que utilitza parells d'imans col•locats en punts concrets del cos per reequilibrar el pH i eliminar virus, bactèries, fongs i paràsits, ajudant d'aquesta manera a l'organisme a recuperar la salut d'una manera natural i ràpida.

gestalt mataró

Teràpia Gestalt

 

Emmarcat dins de les Teràpies Humanistes , la Gestalt , emfatitza el seu treball en l'aquí i ara , presa de consciència i l'augment de responsabilitat de la pròpia vida ...

Massatge Mataró

Massatge Ayurveda

 

Et volem donar a conèixer un dels massatges més antics.

On tu ets l’objectiu, la nostra fita es que quan surtis de rebre el massatge ni tant sols recordis que passava unes hores abans, que els sensors del dolor, oblidin quin missatge t’havien de donar. Que experimentis la sensació de alliberament, de flotar.

 

Reflexologia Mataró

Reflexologia Podal

 

La Reflexologia podal és una teràpia manual que aporta nombrosos beneficis, tan en la prevenció i manteniment de la salut, com en la curació de malalties en tots els seus camps: físic, psicològic,

emocional i energètic.

 

estiramientos cadena muscular mataro

Estiraments Cadenes musculars

 

Gràcies a una filosofia que pretén més permetre que forçar, crea un ambient d'amabilitat i respecte que descobreix el plaer d'estirar el cos.

Auriculoterapia Mataró

End

Reiki Mataró

Reiki

 

És una experiència enriquidora, ja que l'enorme quantitat de sensacions que arribes a tenir durant una sessió de Reiki, no son comparables amb cap altre situació, sentir dins teu com es mou aixó tan subtil que anomenen energia, es mou sense que hi hagi cap moviment extern, ni cap pressió física per part de ningú,

Kobido mataró

Kobido

 

Massatge de rejoveniment Facial Japonès del segle XV.

Repara el teixit facial, prevé i redueix l’impacte del procés d’envelliment.

Relaxa la musculatura facial.

chi kung mataró

Qigong

 

Ens permet treballar amb el Chi que recorre el nostre cos de forma conscient ajudant a: eliminar bloquejos, dispersar estancaments, mobilitzar i distribuir l'Energia.

Auriculoteràpia

Acupuntura a l'orella

 

La Auriculoteràpia és una tècnica reflexoterápica que utilitza el pavelló auricular amb una finalitat diagnòstica i terapèutica .

 

naturopatia mataró

Naturopatia

L'enfocament naturopàtic és el preventiu i el de l'acompanyament al restabliment de la salut , fomentant estils de vida saludable . El seu objectiu és que l'individu tingui cura del seu estat de salut a través dels diferents recursos aportats per la natura.

terapia regresiva mataró

Teràpia regresiva

 

Percebre la realitat de manera holística dota de comprensió. No es busca la creença, es troba l'experimentació directa. Anar a l'arrel, l'origen, on, quan com i perquè. I l'Enteniment atorga Llibertat.

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com