Codi de l'emoció

El Codi de l'Emoció

 

El codi de l'emoció es una tècnica de curació energètica creada pel Dr. Nelson Bradley, que ajuda a les persones a alliberar-se d'aquestes emocions “negatives”. Aquesta tècnica treballa identificant i alliberant aquelles emocions que s’han quedat atrapades i que son energèticament perjudicials.

 

kinesiologia mataro

Durant el transcurs de la nostre vida, estem contínuament experimentant emocions d’algun tipus. Si busquem en els nostres records alguna experiència feliç, inevitablement aquesta experiència va associada a determinades emocions, de les que diem “positives” com l’alegria, la seguretat, l'amor, la tranquil•litat,...

 

Però no totes les vivències són tan alegres, ja que hi han situacions associades a fortes emocions. Que es podrien classificar com emocions “negatives” (por, odi, inseguretat, impotència, shock, la pèrdua d'una persona que estimem,....). La majoria preferim oblidar aquestes vivències, però desafortunadament poden quedar-se en forma d'Emoció Atrapada.

 

 

 

Com s'alliberen aquestes emocions?

 

S’identifica l’emoció atrapada a través del test muscular que es realitza a l’organisme de la persona. Amb l’ajuda d’un iman que fem passar pel Meridià Governador s’allibera l’energia de la que està formada l’emoció.

 

Això es possible ja que el Meridià Governador connecta amb el altres meridians del cos. Fa arribar l’energia a tot arreu, aconseguint combatre l’energia de l’emoció atrapada per sempre.

 

Que poden causar aquestes emocions atrapades?

 

Aquestes emocions poden causar depressions, ansietat, apatia, inseguretat, malestar... Les emocions estan compostes d'energia, igual que el resta del nostre organisme, tenen una influència directa sobre els teixits físics, podent causar malalties de tot tipus.

 

Alliberar aquestes emocions ajuda a que el nostre cos pugui sanar física i emocionalment.

 

 

 

Hores concertades, trucan's per demanar hora

Preu: 40 €

 

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com