Par Biomagnètic

Par Biomagnètic

 

El Par biomagnètic és una tècnica descoberta pel Dr. Isaac Goiz Durán que utilitza parells d'imans col•locats en punts concrets del cos per reequilibrar el pH i eliminar virus, bactèries, fongs i paràsits, ajudant d'aquesta manera a l'organisme a recuperar la salut d'una manera natural i ràpida.

 

Par biomagnètic mataró
virus bacterias mataró
biomagnetisme mataró
kinesiología mataró

Hores concertades, trucan's per demanar hora

Preu: 40 €

La salut del nostre organisme va lligada a un pH o nivell d'acidesa proper al punt de neutralitat (pH = 7). Quan hi ha una infecció o una disfunció orgànica, el pH de la zona afectada s'altera, tornant-se àcid o alcalí. Paral•lelament, el pH d'una altra zona del cos es polaritza en la direcció contrària. D'aquesta manera es forma en el cos un Par biomagnètic compost per dos pols de signe contrari que entren vibracionalment en ressonància biomagnètica.

 

El medi àcid o positiu és propici per al desenvolupament de virus i de fongs, mentre que en el medi alcalí o negatiu es desenvolupen bactèries i paràsits.

 

Aquests desequilibris del pH provoquen o estan associats a una gran varietat de malalties que pateixen els éssers vius, des de disfuncions orgàniques i malalties simples fins a processos degeneratius, tumorals i malalties complexes o cròniques.

 

Es pot identificar els pars biomagnètics alterats, els quals estan associats a microorganismes concrets. Però no només es pot precisar l'etiologia de la malaltia. També reequilibrar el pH de l'organisme fins portar-lo a la neutralitat. I en aquestes condicions de neutralitat, els microorganismes patògens no poden sobreviure i el pacient millorarà en la majoria de casos.

 

A data d'avui hi ha identificats més de 300 pars biomagnètics, cadascun associat a un microorganisme o una patologia. Aquests pars poden combinar-se entre si, augmentant enormement les possibilitats diferents de pars combinats.

 

És per això que no hi ha dos malalts iguals. El Par biomagnètic no es centra en la simptomatologia, sinó en la causa que està produint aquesta malaltia. I quan s’aconsegueix reequilibrar aquesta causa, la simptomatologia del pacient tendirà a desaparèixer progressivament.

 

Que utilitzem per diagnosticar?

 

A través d'un examen de reacció muscular, és el propi cos de la persona el que avisa on es troben els òrgans desequilibrats i que parells biomagnéticos s'han de col.locar per restaurar aquest equilibri. Sobre aquests punts, es col · loquen imants determinats, el que produeix una interrupció de la retroalimentació energètica entre virus i bacteris, i simultàniament corregeix l'alteració del pH en el seu cos produït pels patògens.

 

En el cas dels virus, es destrueix la seva càrrega patògena d'ADN, i en els bacteris, el canvi del pH obstaculitza la seva reproducció i es debiliten enfront del sistema immunològic.

 

Quant temps dura el tractament?

 

Cap malalt és igual a un altre davant d'una mateixa malaltia o quadre simptomàtic. Influeix en això l'edat, l'estat nutricional, la càrrega tòxica prèvia, el temps d'evolució de la malaltia, els medicaments rebuts prèviament, les lesions que ja estan instaurades en el cos, etc No obstant això des de la primera o segona sessió el malalt ja comença notar canvis positius en la seva salut. De mitjana per a casos crònics poden requerir 4 o 5 tractaments, però el nombre real el determinarà el mateix pacient, depenent de la seva evolució.

 

Què cura la teràpia del biomagnetismo?

 

Aquest sistema alternatiu per curar malalties i dolències pot curar una gran quantitat de problemes, sempre i quan no s'hagi produït un dany de caràcter irreversible. Entre les afeccions que poden curar-se amb el biomagnetismo hi ha les malalties de Crohn del sistema digestiu, dolors d'esquena i columna, problemes de sobrepès, cefalees, estrès i fins i tot depressió (combinat a un altre tipus de teràpies alternatives).

 

Un altre tipus d'alteracions que poden ser tractades amb aquest procediment d'imants són els següents:

 

hepatitis, trastorns menopàusics, restrenyiment

dermatitis, acne, herpes, psoriasis

varius, artrosis. fibromiàlgia, alèrgies

gasos, lupus eritematós, colon irritable

infertilitat, artritis reumatoide

ansietat, colitis ulcerosa

epilèpsia, esclerosi múltiple

insomni, Gastritis, enfermetats cardiovasculars

parkinson, taquicàrdies,

Inflor de peus hipertensió, arítmies,

ciàtica, alteracions respiratòries

Alzheimer, asma,bronquitis

entre altres

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com