Naturopatia
naturopatia mataró
naturopatia mataró

Hores concertades, trucan's per demanar hora

Preu: 40 €

La naturopatia sempre ha existit, és la base de la medicina actual. Sempre que hi ha un desequilibri intern, la persona es pot decantar per restablir utilitzant extractes de plantes, minerals, vitamines i complements alimentaris.

 

Els extractes de plantes sempre han existit, l'ayurveda que es remunta a més de cinc mil anys d'antiguitat, la utilitzava. Igual que la medicina tradicional xinesa i la tibetana. Els primes comprimits van ser desenvolupats per Galè i eren extractes secs de carxofa, per tractar les afeccions del fetge.

 

Els minerals també s'utilitzen des de fa temps, de forma més rudimentària, el coure, la plata i l'or s'utilitzaven deixant-los tota una nit amb aigua i al matí següent es bevia l'aigua. Tot això ha canviat molt i ara s'utilitzen complements de minerals i oligoelements.

 

Les vitamines amb el pas del temps s'han fet un lloc i han demostrat ser de molta utilitat.

 

L'alimentació també juga un paper important, ja que la nostra alimentació moderna és molt mancat de vitamines, enzims i sobretot de nutrients. La nostra generació està abusant dels productes prefabricats i en el seu defecte dels conservants, colorants i estabilitzants que porten per mantenir-los digeribles. Des de la naturopatia establim preferències a l'hora de comprar i cuinar els aliments. D'altra banda també eliminem aquells aliments, que malgrat que es poden comprar a qualsevol supermercat, no són productes aconsellables per a la salut.

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com