Reiki
Reiki
Reiki Mataró

És un sistema de sanació, de autosanació de reequilibrat energètic mitjançant la transmissió de l'Energia Universal curativa a través de la imposició de mans. Es treballa directament amb el camp energètic del pacient, canalitzant cap als seus cossos subtils i el seu Jo Superior l'energia amorosa i sanadora del Tot, que, incidint sobre els bloquejos energètics els harmonitza, mostrant-li de manera senzilla el camí de tornada cap a la salut, l'alegria, l'amor, ens ajuda a avançar en el nostre camí d'evolució resolent el dubte existencial i la por injustificat, connectant-nos amb la nostra essència lluminosa d'amor diví. Aquesta nova satisfacció vital canvia la nostra actitud, les nostres creences i el nostre comportament, que en reorientar cap a nous valors espirituals d'amor, comprensió i lliurament ens fa invulnerables, els egos, pors i afeccions.

 

La paraula Reiki és d'origen japonès i es compon de dues síl · labes.

 

Rei significa Energia Universal, és l'energia divina que està omnipresent en tot l'univers i que fa possible el funcionament harmònic del cosmos segons la consciència divina. El primer símbol de l'esquerra és el Rei que és un caràcter Kanji de l'idioma japonès, representant la consciència espiritual, la intel · ligència universal còsmica i divina.

Ki significa Força Vital, és la força que possibilita la vida, anima tot ésser vivent i circula, a la Xina és el Qui, en Índia el Prana, Des de l'antiguitat se sap que el Ki té la qualitat de poder ser emmagatzemat, manipulat i dirigit amb la força mental i la concentració.

El Ki segueix la ment i la ment dirigeix el Ki.

 

Rei i Ki unides formen la paraula Reiki, que vol dir Energia Universal Vital dirigida o guiada espiritualment.

Reiki Centre ioga marina

Una sessiò de Reiki es un bany d'energia

És una experiència enriquidora, ja que l'enorme quantitat de sensacions que arribes a tenir durant una sessió de Reiki, no son comparables amb cap altre situació, sentir dins teu com es mou això tan subtil que anomenen energia, es mou sense que hi hagi cap moviment extern, ni cap pressió física per part de ningú, i que tant sols tu sents, que a mesura que va passant l'estona, et vas sentint cada cop més lleuger, més lliure, més fort, que tot es va aclarint, que et vas adonant que la vida està per viure-la amb tota la seva plenitud i que sovint son les nostres mancances, pors i dubtes el que fa que no ens hi troben be.

Quan sents i veus amb claredat tot això, és quan decideixes buscar la manera de sortir d'allà on t'has ficat, i trobar la solució a la teva circumstancia temporal.

El Reiki és un sistema de sanació, autosanació i reequilibrat bioenergètic mitjançant la transmissió de l’energia Universal curativa a través de la imposició de mans.

El Reiki treballa directament el camp energètic del pacient, canalitzant cap els seus cossos subtils i el seu Jo Superior, l’energia amorosa i sanadora del Tot, la qual, incidint sobre els bloquejos energètics que pertorben la lliure circulació de l’energia en el seu ésser, restaura i harmonitza els seus sistemes, possibilitant-li i mostrant-li de forma senzilla, fàcil i assequible per a tots el camí cap a la salut, l’alegria, la integració i l’amor.

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com