Seminari Ioga
Sortida ioga
cap de setmana de ioga

Seminari de Ioga

"Connectar amb la teva essència"

 

Tan de bo que quan obrim els ulls veiem en els demés el millor de nosaltres mateixos. Tan de bo fóssim capaços de veure la nostre essència en els ulls dels demés.

Aprofitem aquest cap de setmana per retrobar-nos, sentir-nos be amb nosaltres mateixos i redescobrir el bo que hi ha en nosaltres a través de les postures, respiració, cant de mantres, l'aire del Montseny, el menjar que compartirem.

 

Ja fa temps que el centre no organitza una trobada de cap de setmana, en tenim moltes ganes de poder tornar a compartir-ne un.

 

Desconectem de lo virtual i ens conectem amb lo diví. Pots desconectar el mòbil i connectar amb el cor?

 

És evident que res no passa perquè sí, si després de veure això et quedes indiferent, no passa res, tranquils, no és el moment, però si sents qualsevol cosa que no és normal, si tan sols esdevé un pensament , no hi donis més voltes, truca’ns, posa’t en contacte amb nosaltres, descobrirem junts el perquè.

 

La Masia

 

La Masia es troba enmig de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ", amb vistes al Montseny, al costat del bonic poble Espinelves amb la seva Fira de l'avet i el bosc de sequoies centenàries. Molt a prop es troba la vila de les cent fonts (Sant Hilari de Sacalm) i també el pont de Malafogassa amb el seu màgic riu. Pel costat nord vam gaudir d'unes esplèndides vistes a les Singlas de Collsacabra i el pantà de Sau.

A 1.000 metres del nivell del mar, envoltats de frondosos boscos rics en bolets, castanyers, ocells, ciruelitas d'arboç i tota classe d'arbres que conformen un paisatge únic a Catalunya: alzines, avets, castanyers, faigs, roures, avellaners, cirerers. L'altitud, l'abundant aigua i el clima suau que ve de la costa mediterrània ... fan d'aquesta zona, tan poc habitada, un dels últims racons de tranquil·litat i benestar que podem trobar.

 

El Menjar

 

A Collsesplanes considerem l'alimentació com un mitjà de salut, una manera conscient de conservar o recuperar la salut física, emocional i espiritual. Trobant un equilibri entre nutrició, sanació i gaudi mitjançant les aromes i sabors.

 

'Sempre buscant el delit del comensal !!!

 

Programa

 

Dissabte 14 de maig 2016

10 h. Arribada i acomodació

11 h. Exercicis de respiració

12 h. Asanas per obrir

14 h. Dinar

17 h. Cant de Mantres

18 h. Asanas de tancament

19,30 h. Nidra Ioga

21 h. Sopar

 

Diumenge 15 de maig 2016

 

8 h. Meditació

9 h. Esmorçar

10 h. Sessió de Ioga

11 h. Ioga en parelles

12 h. Pranayama

14 h. Dinar

16 h. Comiat

 

Seminari Ioga

Imparteix:

Mònica Abella i

Jordi Maier

Aportació: 150€

Inclou taller, allutjament, menjar.

Seminari ioga Mataro

Centre de Ioga Marina

c/ Miquel Biada,72 08302 Mataró

Tf: 937513033 / 647261991 / 637966055 email: info@centreiogamataro.com